Presets kopen

Presets kopen? Shop je Lightroom presets hier online

Ben je op zoek naar de beste presets voor Lightroom? Hier kan je diverse pakketten presets kopen in verschillende thema’s. Ontdek onze collectie, bekijk onze tips en adviezen en koop je favoriete Lightroom presets inclusief handleiding voor installatie op je smartphone.

Ontdek onze collectie presets

Wat zijn presets?

Presets worden in één adem genoemd met Lightroom een populaire gratis app voor fotobewerking van Adobe. Het zijn geavanceerde en intelligente fotofilters waarmee je in slechts één klik foto’s die je met je smartphone maakt mooier kunt maken en opwaarderen naar professioneel niveau.
Met een preset speel je met alle elementen in je foto’s, zoals belichting, schaduw en contrast, kleuren, scherpte op de voor-en achtergrond en nog veel meer. Lightroom doet het fantastisch op al die aspecten omdat je er heel gedetailleerd filters mee kan instellen. Het gaat veel verder dan andere apps die vaak gewoon wat gratis standaardfilters bieden.
Heel wat professionele fotografen en influencers maken gebruik van presets om hun foto’s te bewerken. Zelf presets maken vereist evenwel behoorlijk wat technische kennis en fotografisch inzicht, daarom kan je best gewoon presets kopen.

Wat is Lightroom?

Lightroom is een gratis app voor fotobwerking op Android en iOS waarmee je snel en zeer eenvoudig foto’ kan bewerken met vooraf geïmporteerde filters. Lightroom werkt op alle courante smartphones en is zeer gebruiksvriendelijk.

Presets kopen Adobe Lightroom app

Wat krijg je als je presets koopt?

In onze shop werken we volgens thema’s. Je koopt een themapakket waarin meerdere presets te vinden zijn, elk met hun eigen karakteristieken en nuances. Na aankoop kan je die eenvoudig importeren in je Lightroom app en levenslang gebruiken.

Je kunt de Lightroom-app gratis downloaden voor zowel iPhone als Android.

Download hier de iPhone-app
https://apps.apple.com/nl/app/adobe-lightroom-foto-editor/id878783582

Download hier de Android-app
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.lrmobile&hl=nl&gl=US

lightroom presets kopen

Waarom presets gebruiken op je foto’s?

Je kan foto’s die je met je smartphone maakt veel mooier maken met Lightroom-presets dan wanneer de meer beperkte filters gebruikt van je camera zelf of van social mediaplatformen.

Deel je bovendien zeer regelmatig foto’s als fotograaf, influencer of content marketeer of gewoon voor de online marketing van je eigen producten of diensten? Dan kan je steeds dezelfde consistente stijl en sfeer in je foto’s leggen en een rode draad steken in je social accounts en op je website.

Je hoeft niet veel te weten om aan de slag te kunnen met Lightroom presets. Bij je download krijg je een handige handleiding voor installatie en hoe je ze kan toepassen op je foto’s.

Waarom kiezen voor ons?

De presets van Digigids verenigen twee werelden: fotografie en content marketing.
Samen met fotograaf Maarten Van De Walle werd een uitgekiende collectie presets uitgewerkt.
De thema’s variëren van vakantiefoto’s tot natuur en corporate, je vindt dus zeker iets passend om jouw foto’s naar een hoger niveau te tillen.
Ondersteuning via mail of chat bij vragen
Handleiding inbegrepen bij aankoop
Onze collectie staat niet stil. We experimenteren continu met onze presets om deze steeds verder te kunnen verbeteren.